Korenbree 32, Borculo

Te huur € 575,- per maand

Op het bedrijventerrein Overberkel, aan de noordzijde van Borculo gelegen, moderne bedrijfsruimte met mandelig terrein, gesitueerd in een bedrijfsverzamelgebouw.

De unit heeft een maatvoering van 5 bij 10 meter, is circa 5,80 meter hoog, is voorzien van een eigen entree en een overheaddeur (ca. 3,60 meter breed en 4,80 meter hoog).

Gebruiksoppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 50 m² op begane grond.
ca. 25 m² op de verdieping

Mandelige zaak
Het bedrijfsverzamelgebouw waarvan de bedrijfsunit onderdeel uitmaakt, zal opgesplitst worden in appartementsrechten. Bij de splitsing in appartementsrechten wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar is daarvan verplicht lid te worden. Het doel van de VvE is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de appartementseigenaren.

Er gelden regels waar alle eigenaren zich aan moeten houden, deze staan in het splitsingsreglement. Daarin staan onder meer afspraken over het gebruik, beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Ook wordt er gesproken over de verplichte financiële bijdrage in gemeenschappelijke onderhouds- en gebruikskosten bijvoorbeeld voor het dak, de eventuele technische installaties, gevels en fundering en de gezamenlijke opstalverzekering. Alle appartementseigenaren dienen mee te betalen aan de gemeenschappelijke kosten.

Parkeergelegenheid :
Er zal voldoende parkeergelegenheid rondom het bedrijfsverzamelgebouw en op eigen terrein gecreëerd worden.

Bereikbaarheid :
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Korenbree welke parallel loopt aan de N825. De N825 en de nabij gelegen N315 zorgen samen voor een rondweg om het dorp Borculo heen en een directe doorgang richting Ruurlo, Haaksbergen en Lochem. Daarnaast zorgt de nieuwe “Twenteroute” (de N18) voor een goeie verbinding naar Enschede.

BTW belaste huurprijs:
Een met BTW belaste huurprijs is het uitgangspunt. Voldoet een huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Water en elektra:
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven afsluiten. Er is op dit moment nog geen water aanwezig (dit kan wel).

Huurovereenkomst:
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), zoals gehanteerd door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met aanvullende bepalingen.

Huurtermijn:
In overleg.
 
Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.
 
Indexatie:
Jaarlijkse index op basis van het CPI – prijsindexcijfer reeks “Alle huishoudens” zoals gepubliceerd door het CBS.
 
Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

lees meer +
borculo-korenbree-32-722327 borculo-korenbree-32-722327 borculo-korenbree-32-722327 borculo-korenbree-32-722327 borculo-korenbree-32-722327 borculo-korenbree-32-722327 borculo-korenbree-32-722327 borculo-korenbree-32-722327 borculo-korenbree-32-722327
Brochure downloaden
Korenbree 32 b 15 - Borculo
Kenmerken
  • Overdracht
  • Te huur
    € 575,- per maand
  • Status:
    BESCHIKBAAR
  • Bouw
  • Soort:
    BEDRIJFSRUIMTE,
  • Bouwvorm:
    bestaande bouw
  • Bouwjaar:
    2024
  • Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

    Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Of volg ons op sociale media:

    Contact opnemen