Ambachtstraat 14, Brummen

Te huur € 95,- per vierkante meters per jaar

**Te huur: Winkelpand van 330m² in hartje Brummen**

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw winkel? Zoek niet verder! Dit ruime winkelpand van circa 330m², voorheen in gebruik door terStal, is spoedig beschikbaar en biedt talloze mogelijkheden voor uw onderneming.
Indien gewenst is het pand te splitsen, naar units met een vloeroppervlakte van minimaal 100m².


**Kenmerken van het pand:**

- Ideale centrale ligging: Centraal gelegen in Brummen, trekt dit pand dagelijks veel winkelend publiek aan. Uw klanten kunnen u makkelijk vinden dankzij de uitstekende zichtbaarheid en prominente locatie.
- Uitstekende bereikbaarheid: Of uw klanten nu te voet, met de fiets of met de auto komen, de goede bereikbaarheid van dit pand maakt het een aantrekkelijke keuze voor iedereen.
- Flexibele invulling: In overleg is er veel mogelijk met dit pand. Of u nu een modewinkel, speciaalzaak, of een geheel ander type onderneming wilt vestigen, dit pand biedt de ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om uw visie werkelijkheid te laten worden.

**Waarom dit winkelpand?**

- Ruime Oppervlakte: Met een totaal oppervlakte van circa 330m² heeft u alle ruimte om uw producten aantrekkelijk te presenteren en de gewenste winkelervaring te bieden. Er is een inpandig magazijn, deze ruimte kan ook bij het vloeroppervlak van de winkel getrokken worden.
- Snel beschikbaar: Dit pand is spoedig beschikbaar, zodat u snel aan de slag kunt met het realiseren van uw plannen.
- Voorheen terStal: De succesvolle en langdurige vestiging van terStal in dit pand is een bewijs van de uitstekende potentie en aantrekkingskracht van deze locatie.


Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit fantastische winkelpand? Neem dan contact op voor meer informatie of een bezichtiging en ontdek zelf de vele voordelen die deze locatie te bieden heeft.

Grijp deze unieke kans en vestig uw winkel op een toplocatie!

lees meer +
brummen-ambachtstraat-14-563477 brummen-ambachtstraat-14-563477 brummen-ambachtstraat-14-563477 brummen-ambachtstraat-14-563477
Brochure downloaden
Ambachtstraat 14 - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Te huur
    € 95,- per vierkante meters per jaar
  • Status:
    BESCHIKBAAR
  • Bouw
  • Soort:
    WINKELRUIMTE,
  • Bouwvorm:
    bestaande bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

    Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Of volg ons op sociale media:

    Contact opnemen