Monnikensteeg 88 , Arnhem

€ 225.000,-kosten koper

Op een goede locatie gelegen appartement met berging welke door de huidige eigenaar grotendeels is gerenoveerd. Het appartement kenmerkt zich door de nette afwerking, het vele lichtinval en de vrije ligging. In 2021 is de woning voorzien van een nieuwe PVC vloer, badkamer en is alles gestuct en intern geschilderd. Een perfect, instapklaar appartement!

Indeling
Begane grond: entree met brievenbussen, toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement bevindt zich op de eerste woonlaag van de in totaal 5 woonlagen en is gelegen aan een overdekte galerij. De berging behorende bij het appartement is tevens op deze bouwlaag gelegen. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een gemeenschappelijk tuin welke toegankelijk is voor alle bewoners van het complex.

1e verdieping: entree/hal met meterkast, nette keuken v.v. keukenblok met losse apparatuur. Naast de keuken gelegen is de compleet gerenoveerde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De opstelling van de cv-ketel uit 2021 en de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden zich in de bergkast. Aan het einde van de hal is de slaapkamer gesitueerd.

Aan de andere zijde van de gang is de ruime eet-/woonkamer gelegen met veel lichtinval en toegang tot het zonnige balkon. Tevens beschikt deze ruimte over twee inbouwkasten voor de nodige bergruimte.

Kenmerken:
- Het appartement is onderdeel van een actieve VvE
- Professionele VvE-beheerder
- Gelegen in een groene, rustige wijk
- Voldoende parkeergelegenheid zonder vergunning
- Eigen berging in de onderbouw
- Maandelijkse bijdrage van ca. €135,88

In het kader van eventuele vervolginteresse wijzen wij u op onderstaande voor deze woning van toepassing zijnde toevoegingen op de standaard NVM koopovereenkomst:
- Ouderdomsclausule (beperking aansprakelijkheid verkoper).
- Asbestclausule (bouwjaar woning voor algeheel asbestverbod van 2005).
- Documentatie bij beroep op een eventueel opgenomen financieringsvoorbehoud.
- Toelichting meetinstructie, aanvulling notariskeuze.
Een nadere uitleg over mogelijke clausules/ toevoegingen treft u aan achterin de verkoopbrochure, te downloaden op de website van de woning.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Femke Lok
0313-651199 / stuur een mail
Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM Monnikensteeg 88  ARNHEM
Brochure downloaden
Monnikensteeg 88 - ARNHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 225.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1953
  • Woonoppervlakte:
    56
  • Inhoud:
    185