Iepenhof 8 , Dieren

€ 500.000,-kosten koper

Aan de rand van Dieren-Noord Oost gelegen moderne en ruime gezinswoning van maar liefst 188 m². De woning beschikt over een prachtige woonkeuken, een royale luxe badkamer en een sfeervolle living. Met vijf uitzonderlijk ruime slaapkamers, een aangebouwde garage, oprit en een vrij gelegen achtertuin, is dit het ideale huis voor een groot gezin of voor wie houdt van luxe, comfort, privacy en ruimte!

Indeling:
Begane grond: Via de zij-entree kom je binnen in de ontvangsthal met garderobe, uitgebreide meterkast en een moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De lichte en sfeervolle tuingerichte woonkamer heeft een eiken look laminaatvloer, open haard, provisiekast en toegang tot de fijne achtertuin.
De royale woonkeuken is uitgevoerd in hoogglans wit met een natuurstenen werkblad en is uitgerust met Neff inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, grote koelkast met koellades en een vriezer met vijf lades. Deze woonkeuken biedt bovendien voldoende ruimte voor een grote eettafel voor het hele gezin.

Eerste verdieping:
Op de overloop bevindt zich de afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping. Er zijn drie zeer ruime slaapkamers (12, 16 en 19 m²), waarvan de grootste met toegang tot het balkon. Een voormalige slaapkamer en de badkamer zijn samengevoegd tot 1 zeer royale badkamer. Deze grote badkamer (ca. 17 m²) heeft een luxe wellness-uitstraling met een tweepersoons whirlpool, comfortabele inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en ruimte voor bijvoorbeeld een kaptafel of sauna. Daarnaast is er op de overloop een separaat en modern uitgevoerd toilet met wandcloset en een fonteintje.

Tweede verdieping:
De extra hoge tweede verdieping herbergt twee royale slaapkamers (10 en 15 m²). De achterzolder is voorbereid voor een saunaruimte en biedt een grote bergruimte met HR cv-ketel en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Tuin:
De vrij gelegen tuin is fraai aangelegd met diverse zonneterrassen en biedt optimale privacy en bezonning. De tuin ligt op het zuidoosten.

Garage:
De aangebouwde garage is van drie zijden toegankelijk (waaronder inpandig) en is voorzien van elektra en wateraansluiting. Bovendien is er een zoldervliering voor extra bergruimte.

Bijzonderheden:
- Energielabel C, geldig tot 15-04-2028;
- Dak gunstig gelegen voor het plaatsen van zonnepanelen;
- Dakisolatie, gevelisolatie en gedeeltelijk dubbel glas;
- CV-combiketel ATAG HR, bouwjaar 2010;
- Uitgebreide groepenkast;
- Gelegen in groene en gewilde woonwijk;

Dieren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Dieren heeft veel voorzieningen met o.a. meerdere supermarkten, basisscholen en veel verschillende winkels. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A348 bereikt u in 5 autominuten.

In het kader van eventuele vervolginteresse wijzen wij u op onderstaande voor deze woning van toepassing zijnde toevoegingen op de standaard NVM koopovereenkomst:
- Ouderdomsclausule (beperking aansprakelijkheid verkoper).
- Asbestclausule (bouwjaar woning voor algeheel asbestverbod van 2005).
- Documentatie bij beroep op een eventueel opgenomen financieringsvoorbehoud.
- Toelichting meetinstructie, aanvulling notariskeuze.
Een nadere uitleg over mogelijke clausules/ toevoegingen treft u aan achterin de verkoopbrochure, te downloaden op de website van de woning.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer aan elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN Iepenhof 8  DIEREN
Brochure downloaden
Iepenhof 8 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 500.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    188
  • Perceeloppervlakte:
    222
  • Inhoud:
    735