Industrielaan 53 , Dieren

€ 260.000,-kosten koper

Instapklaar, nokverhoging, 3 slaapkamers en een royale badkamer. Deze kenmerken leiden naar deze heerlijke eengezinswoning aan de Industrielaan 53 in Dieren. De eerste verdieping van de woning is anders ingedeeld waardoor er ruimte is ontstaan voor een grotere badkamer. Dankzij de nokverhoging zijn er wel nog steeds 3 slaapkamers aanwezig. Gelegen in de populaire “Vogelbuurt” met vrij uitzicht over de ruim opgezette groene omgeving. Vanuit de woning wandelt u in een paar minuten naar het centrum, maar ook de bossen zijn nabij gelegen.

LET OP ! Deze woning wordt u aangeboden met een BIEDEN VANAF PRIJS. Biedingen boven de gestelde VANAF prijs worden door verkoper in overweging genomen.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, toilet, provisiekast met hierin meterkast voorzien van moderne groepen, moderne en lichte woonkamer met laminaatvloer en gestucte wanden. De open keuken is voorzien van 4-pits gaskookplaat, een oven, een afzuigkap en een vaatwasser. De moderne koel-/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers en een royale moderne badkamer voorzien van een ligbad/douche (ligbad voorzien van jetstream), toilet en een wastafel. De 2 oorspronkelijke slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn samengevoegd tot 1 slaapkamer. Een deel van de scheidingswand is nog aanwezig. Ideaal voor een combinatie van een slaapkamer en een inloopkast, maar bijvoorbeeld ook voor een werkplek. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast. Hierin is de opstelling van de cv-combiketel te vinden alsmede de aansluitingen voor het witgoed.

2e verdieping: royale 3e slaapkamer. De nokverhoging is voorzien van grote raampartijen met screens en onder de vensterbanken is er praktische bergruimte te vinden.

Bijzonderheden:
- Energielabel D;
- Tussenwoning met nokverhoging op goede centrale locatie;
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas;
- Deels voorzien van kunststof kozijnen;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN Industrielaan 53  DIEREN
Brochure downloaden
Industrielaan 53 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 260.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    83
  • Perceeloppervlakte:
    92
  • Inhoud:
    309