Koppelstraat 8 , Dieren

€ 319.000,-kosten koper

In de oude dorpskern van het gezellige Dieren-Zuid ligt dit ruime en goed onderhouden appartement in een kleinschalig appartementencomplex met 6 woningen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een fijn balkon. De woning ligt op 5 minuten lopen van de IJssel met haar prachtige uiterwaarden en ook het bos is te voet snel bereikbaar voor een heerlijke wandeling op de Veluwe en de Posbank. Maar om de hoek is ook gelegenheid om lekker te eten of te borrelen bij de aanwezige horeca. Tevens is het intercity station van Dieren binnen 5 loopminuten bereikbaar voor een snelle verbinding met het openbaar vervoer.

Indeling van het appartement:
Ruime entree/hal, toilet met fonteintje, lichte badkamer vernieuwd in 2023 en voorzien van een douche en wastafelmeubel, de ruime woonkamer van circa 40 m² heeft een speelse indeling en is deels voorzien van een massief houten en deels van een plavuizen vloer, vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het overdekte balkon. Op het balkon geniet u van de middag- en avondzon met een prachtig uitzicht op het monumentale pand van het voormalige Telefoon Bureau.

De open keuken heeft een U-vormige opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een Siemens inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, nieuwe oven, ingebouwde koffiemachine en vaatwasser. Het raam in de keuken zorgt voor veel licht en biedt de mogelijkheid om tijdens het kokkerellen lekker van je af te kijken. Tot slot is de keuken voorzien van een praktische eetbar.

De ruime slaapkamer heeft een vaste kastenwand met schuifdeuren. Tevens is er een royale inpandige berging met hierin de opstelling voor de (huur) c.v.-ketel (2022) en de aansluiting voor de was-apparatuur. Voor de fietsen is er een externe gezamenlijke fietsenberging.

De zithoek bij het balkon kan ook eenvoudig afgescheiden worden van de woonkamer om zo bijvoorbeeld een extra slaapkamer of studeerkamer te realiseren.

Algemeen: bouwjaar 1997, inhoud ca. 270 m³, woonoppervlakte 93 m², voorzien van volledige isolatie, CV (gas) met huur combiketel (Intergas HR Eco 2022). Servicekosten bedragen € 162,-- per maand.

Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen, Gelderse IJssel en uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Doesburg, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN Koppelstraat 8  DIEREN
Brochure downloaden
Koppelstraat 8 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 319.000,- k.k.
  • Status:
    Ingetrokken
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1997
  • Woonoppervlakte:
    93
  • Inhoud:
    310