Larixhof 4 , Dieren

€ 395.000,-kosten koper

Gelegen in een van de meest aantrekkelijke en groene straten van Dieren Noordoost, vindt u deze prachtige eengezinswoning. De woning is perfect onderhouden en met hoogwaardige materialen afgewerkt. Met een moderne keuken, toilet en badkamer, en vier slaapkamers is dit de ideale gezinswoning welke ook nog eens aan een rustig doodlopend straatje ligt. Instapklaar en klaar om te bewonen!

Kom en ervaar zelf de charme van deze prachtige woning tijdens een bezichtiging!

Indeling:
Begane grond: entree, lichte en strakke hal met toegang tot het moderne toilet met fonteintje, de meterkast (automaten) en de woonkamer. De ruime en uitgebouwde woonkamer is afgewerkt met glad stucwerk en een fraaie laminaatvloer. De moderne en open keuken is van alle gemakken voorzien, te weten: koelkast, combioven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Een praktische trapkast zorgt voor de nodige provisieruimte.

1e verdieping: overloop, 2 royale slaapkamers (14 en 13 m²) waarvan 1 voorzien van een ingebouwde kastenwand, fraaie badkamer (bouwjaar 2019) met inloopdouche met regendouchekop en nis, 2e toilet, inbouwspots, wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegelkasten.

2e verdieping: voorzolder met de aansluiting van de wasmachine, droger en de opstelling van de cv-combiketel. Veel praktische kasten en bergruimte. 2 slaapkamers (6 en 14 m²) voorzien van kunststof Velux-dakramen met verduisteringsgordijn. Tot slot nog een royale bergruimte voor bijvoorbeeld de vakantiespullen en opbergruimte achter de knieschotten.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidoosten met een speels niveauverschil. Achterin de tuin staat een vrijstaande stenen berging met elektra. Via een poort is het gezamenlijke achterpad te bereiken.

Bijzonderheden:
- Energielabel B, geldig tot 31-12-2030;
- 13 zonnepanelen met enphase omvormers, 410 wp ;
- Dak- en muurisolatie, grotendeels HR++ glas;
- CV-combiketel Atag HR CW5 (bouwjaar 2017, goed onderhouden);
- Elektrisch bediende zonwering achtergevel (ter overname);
- Grotendeels kunststof kozijnen en deels Trespa rabatdelen;
- Buitenschilderwerk 2022;
- Diverse rolluiken, elektrisch bediend;
- Gerenoveerde trappen;
- Trap naar 1e verdieping, 1e verdieping en zolder v.v. PVC vloer.

Dieren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Dieren heeft veel voorzieningen met o.a. meerdere supermarkten, basisscholen en veel verschillende winkels. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A348 bereikt u in 5 autominuten.

In het kader van eventuele vervolginteresse wijzen wij u op onderstaande voor deze woning van toepassing zijnde toevoegingen op de standaard NVM koopovereenkomst:
- Ouderdomsclausule (beperking aansprakelijkheid verkoper).
- Asbestclausule (bouwjaar woning voor algeheel asbestverbod van 2005).
- Documentatie bij beroep op een eventueel opgenomen financieringsvoorbehoud.
- Toelichting meetinstructie, aanvulling notariskeuze.
Een nadere uitleg over mogelijke clausules/ toevoegingen treft u aan achterin de verkoopbrochure, te downloaden op de website van de woning.

Voor dit woonhuis is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN Larixhof 4  DIEREN
Brochure downloaden
Larixhof 4 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 395.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1980
  • Woonoppervlakte:
    117
  • Perceeloppervlakte:
    159
  • Inhoud:
    413