Patrijslaan 58 , Dieren

€ 285.000,-kosten koper

Bijzonder leuke tussenwoning welke uitgebouwd is ten behoeve van de woonkamer en eventueel de keuken. Daarnaast is de woning voorzien van een vaste trap naar de zolder met een nokverhogende dakkapel. In de achtertuin vinden we een vrijstaande stenen schuur met nok van maar liefst 20 m2. De schuur kan verwarmd worden en de muren zijn geïsoleerd. Tevens vinden we hier de aansluitingen voor een wasmachine en droger. Kortom een ideale woning voor een starter die het niet erg vindt om de woning naar eigen idee te moderniseren!

Gelegen in de populaire “Vogelbuurt”, in een zeer gezellige straat, met vrij uitzicht over de ruim opgezette groene omgeving. Vanuit de woning wandelt u in een paar minuten naar het centrum of de bossen.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, vrij-hangend toilet met fonteintje, kelderkast/provisieruimte met hierin de energiemeters en de groepenkast. Nette keuken welke voorzien is van de inbouwapparatuur, te weten: 4-keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en een combioven. De doorzon woonkamer is 7,81 m diep en dus lekker ruim. De woonkamer is voorzien van een parketvloer en een schouw.

1e verdieping: overloop, 2 goede slaapkamers (voormalig 3, eenvoudig terug te brengen) waarvan de grootste is voorzien van een inloopkast. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met veel opbergruimte en een douche.

Zolder: Middels een vaste trap bereiken we de zolder. Door het plaatsen van een nok verhogende dakkapel is hier ruimte gemaakt voor een vierde slaapkamer. Nokhoogte ca. 1,80m. Op de voorzolder vinden we de opstelling van de cv-combiketel.

Tuin: De achtertuin is dus voorzien van een multifunctionele schuur met vliering. Daarnaast biedt de tuin voldoende ruimte om lekker in de zon of juist, onder de overkapping, in de schaduw te zitten

Bijzonderheden:
- Energielabel C, geldig tot 14-08-2034;
- CV-combiketel Remeha Avanta HR, bouwjaar 2017;
- Nagenoeg geheel v.v. dubbel glas (HR++), dakisolatie en muurisolatie (deels);
- Buitenzonwering;
- Diverse rolluiken;
- Kindvriendelijke woonomgeving;

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

In het kader van eventuele vervolginteresse wijzen wij u op onderstaande voor deze woning van toepassing zijnde toevoegingen op de standaard NVM koopovereenkomst:
- Ouderdomsclausule (beperking aansprakelijkheid verkoper).
- Asbestclausule (bouwjaar woning voor algeheel asbestverbod van 2005).
- Documentatie bij beroep op een eventueel opgenomen financieringsvoorbehoud.
- Toelichting meetinstructie, aanvulling notariskeuze.
Een nadere uitleg over mogelijke clausules/ toevoegingen treft u aan achterin de verkoopbrochure, te downloaden op de website van de woning.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN Patrijslaan 58  DIEREN
Brochure downloaden
Patrijslaan 58 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    81
  • Perceeloppervlakte:
    119
  • Inhoud:
    313