Taxuslaan 7 , Dieren

€ 495.000,-kosten koper

Comfortabele geschakelde semibungalow met garage en een fraai aangelegde tuin op het westen op een uitstekende locatie op wandelafstand van het bos. 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond en een multifunctionele ruimte op de verdieping. 

Indeling: 
Begane grond: entree, hal, garderobenis, meterkast en toilet met fonteintje, lichte tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de fraai aangelegde tuin met zonneterras; halfopen keuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur; vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur, ruime tuingerichte hoofdslaapkamer, 2e slaapkamer, badkamer voorzien van douchecabine, ligbad, wastafelmeubel, tweede toilet en mechanische ventilatie.

Verdieping: middels vaste trap bereikbare multifunctionele zolderverdieping met de mogelijkheid tot het realiseren van een derde slaapkamer.

Tuin: Een fraai aangelegde tuin op het westen met een royaal terras en met veel privacy.

De woning is goed onderhouden, volledig geïsoleerd, voorzien van vloerisolatie en heeft een oprit voor 2 auto's en een garage. Grote Spar supermarkt op loopafstand en overige voorzieningen zijn nabij gelegen. 

Dieren is gelegen in de driehoek Arnhem – Zutphen – Apeldoorn, deze steden zijn per auto in circa 15 minuten te bereiken. Het verkeersplein Velperbroek (A12) ligt op circa 10 minuten afstand. Op het intercitystation vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. Verder ligt Dieren ideaal voor natuurliefhebbers met aan de zuidkant de rivier de IJssel en aan de westzijde het Nationaal park Veluwezoom.

In het kader van eventuele vervolginteresse wijzen wij u op onderstaande voor deze woning van toepassing zijnde toevoegingen op de standaard NVM koopovereenkomst:
- Ouderdomsclausule. 
- Asbestclausule. 
- Niet-zelfbewoningsclausule.
- Documentatie bij beroep op een eventueel opgenomen financieringsvoorbehoud.
- Toelichting meetinstructie.
Een nadere uitleg over mogelijke clausules/ toevoegingen treft u aan achterin de verkoopbrochure, te downloaden op de website van de woning. 

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN Taxuslaan 7  DIEREN
Brochure downloaden
Taxuslaan 7 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 495.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, geschakelde woning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1989
  • Woonoppervlakte:
    123
  • Perceeloppervlakte:
    324
  • Inhoud:
    390