Kolenbranderserf 71 , Eerbeek

€ 299.000,-kosten koper

In kindvriendelijke buurt gelegen ruime TUSSENwoning met bijkeuken en een zonnige tuin op het zuiden. De vrije ligging voor en achter zal u verrassen! Er is ook een losse garage bij te kopen.

Verkoopster is de 1e bewoner vanaf 1980 en heeft er 44 jaar met plezier gewoond.

Indeling:
Begane grond: hal met meterkast en toilet, bergruimte en trapopgang. De lichte woonkamer van ruim 30 m² loopt over in de open keuken. De gaskookplaat en de koelkast blijven achter. Aansluitend is de bijkeuken met wasmachineaansluiting bereikbaar.

1e Verdieping: overloop met toegang naar 3 slaapkamers, 1 heeft een deur naar het balkon op het zuiden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een 2e toilet.

2e verdieping: Vaste trap naar de overloop met opstelling CV en toegang naar de 4e slaapkamer.

De woning is tijdens de bouw geïsoleerd met dak-, vloer-, en gevelisolatie en heeft deels isolerende beglazing, zodat het een energielabel C heeft meegekregen. De tuin is circa 10 meter diep, er is altijd zon op het terras.

De aangebouwde stenen schuur is aan de achterzijde bereikbaar en voorzien van verwarming, elektra, water en een vliering.

De fijne woning is op kleine afstand van de scholen, maar ook het centrum en de sportvoorzieningen zijn makkelijk te bereiken. De straat biedt zowel voor als achter de woning voldoende parkeerruimte, ook zijn er aan de achterzijde 2 parkeerplaatsen voorzien van een laadpaal.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

In het kader van eventuele vervolginteresse wijzen wij u op onderstaande voor deze woning van toepassing zijnde toevoegingen op de standaard NVM koopovereenkomst:
- Ouderdomsclausule (beperking aansprakelijkheid verkoper).
- Asbestclausule (bouwjaar woning voor algeheel asbestverbod van 2005).
- Documentatie bij beroep op een eventueel opgenomen financieringsvoorbehoud.
- Toelichting meetinstructie,
- Aanvulling notariskeuze.
Een nadere uitleg over mogelijke clausules/ toevoegingen treft u aan achterin de verkoopbrochure, te downloaden op de website van de woning. 

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK Kolenbranderserf 71  EERBEEK
Brochure downloaden
Kolenbranderserf 71 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 299.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1980
  • Woonoppervlakte:
    110
  • Perceeloppervlakte:
    144
  • Inhoud:
    413