Kikvorsenstraat 3 , Hall

€ 825.000,-kosten koper

U bent van harte welkom tijdens de NVM Open Huizen Dag op 5 oktober tussen 11.00-15.00 uur.
Alle overige kijkmomenten zijn intussen volgepland.

Buitengewoon wonen in de lommerrijke natuur van de gemeente Brummen. Rijdend op Kikvorsenstraat, tussen Eerbeek en Brummen, treffen we dit schitterend vrij gelegen charmante woonhuis aan op 2.455 m² eigen grond. Het uitzicht op natuurgebied het Leusveld aan de voorzijde is uniek!

Duurzaamheid
In 2022 is er door de verkoper fors geïnvesteerd in isolatie en zonnepanelen. De vloeren, muren en de plafond zijn geïsoleerd en er is een zonneweide met panelen aangelegd achterin het weiland.

Beleving
We zijn in het groene hart van de Stedendriehoek waar eeuwenoude bossen en weilanden organisch in elkaar over lopen. En ondanks dat we niet op een wadden eiland zitten, krijg je op deze locatie tegenover het groen van natuurmonumenten een instant vakantiegevoel in je eigen huis. Wie wil dat nou niet?
Dat is de beleving die we hier voelen.

Unieke buitenkans
De locatie kent een lange historie. De woning dateert oorspronkelijk 1950, zoals we op de BAG kunnen terug vinden. De van oorsprong kleine boerderij is sindsdien in 2 fasen uitgebouwd, een mix van moderne eigenschappen en authentieke charme maken dit huis prettig om in te wonen.

Binnengeluk
Het volledige woonprogramma is op de begane grond, maar ook op de etage. Daardoor is de woning levensbestendig en tegelijkertijd geschikt voor vele doeleinden. De landelijke binnen-buitenbeleving is altijd aanwezig.
Kers op de taart: in 1 van de bijgebouwen is een eenvoudig questhouse gemaakt, ideaal voor een loge of B & B.

We komen via de ruime hal de woonkamer binnen. Bij de voordeur is ook het toilet en de toegang naar de slaapkamer met badkamer.

de woonkamer met houten vloer en houtkachel is voorzien van grote ramen met uniek uitzicht op de natuur aan de voorzijde, ooievaars, lepelaars en vele bijzonder trekvogels komen hier voorbij. Vanuit de woonkamer is ook de kelder onder de woning bereikbaar.

De inbouwkeuken is circa 15 jaar oud, goed onderhouden en nog steeds functioneel met o.a. vaatwasser, gas kookplaat, koelkast en combi-oven. De ruime woonkeuken met plavuizen biedt ook een kachel, voelt een beetje als een 2e woonkamer.

1e etage
Via de hal en vaste trap bereiken we een ruime etage met een 2e badkamer en 2 mooie slaapkamers, allen voorzien van een panoramisch zicht op de groene omgeving. Ook de 2e badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Bijgebouwen
Op het erf zien we meerdere bijgebouwen en een dierstalling aanwezig geschikt voor 2 pony's, kippen of een geit.
In het grootste bijgebouw is een questhouse gemaakt met sanitair en boiler met eigen tussenmeters.

Buitengeluk
Natuur maakt gelukkig en daar ontbreekt het hier geen enkel moment aan. De normaliter heerlijke groene leeftuin heeft echt alles om tot rust te komen en op te laden. En dan hebben we het nog niet over de fantastische ligging waardoor rust en privacy gegarandeerd is. De landelijke tuin is overal waar je kijkt en in perfecte harmonie met de omliggende natuur. De tuin is omringd door weilanden met op enige afstand mooi zicht op de oude kerk van het dorpje Hall.

En zoals het eigenlijk hoort bij een tuin in het buitengebied, vind je niet alleen een gazon maar ook notenbomen, diverse loofbomen, hagen en hortensia’s. De bomen bij de buren zijn ook fraai en monumentaal.

Betoverd
Ben je ook, net als wij, betoverd door deze prachtige woning die ook nog eens gelegen is op een fantastische locatie tegenover adembenemende natuur van het Leusveld? Een prachtig gebied met wandelpaden, natte natuur en prachtige uitrij mogelijkheden.

Ligging
Op korte fietsafstand zijn er in de dorpen Hall, Brummen en Eerbeek diverse basisscholen. In Brummen bevindt zich een NS-station en iets verder het grotere NS-station van de Hanzestad Zutphen waar ook scholen voor voortgezet onderwijs, winkels, diverse restaurants, terrassen en een groot aantal sport- en culturele voorzieningen zijn.
Zowel de autowegen A1 en A50 als de steden Deventer, Arnhem en Apeldoorn zijn vanuit de woning snel te bereiken.

Algemeen:
- Bouwjaar : 1950.
- Isolatie : dubbel glas, muur en vloerisolatie
- Vloerverwarming : Gedeeltelijk in de keuken
- Parkeren : Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
- Elektrisch laadpunt voor de auto
- Overig : Woning mogelijk aan te sluiten op glasvezel, ligt in de straat.
- Aanvaarding : In Overleg

Perceeloppervlakte : 2.455 m²
Energielabel : Energieklasse C

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL Kikvorsenstraat 3  HALL
Brochure downloaden
Kikvorsenstraat 3 - HALL
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 825.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1950
  • Woonoppervlakte:
    146
  • Perceeloppervlakte:
    2455
  • Inhoud:
    585