De Jutberg 51 , Laag-soeren

€ 160.000,-kosten koper

Uw eigen bungalow op een heerlijk bosrijk rustig vakantiepark?
Deze recreatie bungalow is te koop!

Nooit meer verplicht een vakantie boeken in de verkeerde periode waarin het net geen mooi weer is maar lekker gaan als je er zin in hebt! Kijk op www.dejutberg.nl voor de prachtige locatie op de Veluwe in Laag Soeren en mogelijkheden voor rust, ruimte en natuurgenot.

Het huisje ademt rust & sfeer uit na de re-styling in juni 2018. Het ligt op een verscholen, rustige plek met privacy op een 5 sterren park, midden in de bossen, op kruipafstand van de Veluwe zelf. En toch maar 7 minuten auto afstand naar treinstation Dieren.

Indeling; hal, badkamer met douche, wastafel en toilet. 2 slaapkamers (7 en 5.5 m²) inbouwkeuken met 5 pit gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Sfeervolle woonkamer met houtkachel en laminaat.

Algemeen: bouwjaar chalet 1980, renovatie 2010 met grotendeels kunststof kozijnen met Hr ++ glas, extra isolatiewand om het originele houten Finnhouse, cv installatie, nieuwe keuken en badkamer. Het geheel maakt een verzorgde indruk en heeft een mooi vrij gelegen perceel aan de rand van het park met directe toegang tot het nationaal park. Onlangs is de wasmachine vervangen en de CV ketel. Ook is er recent een eigen aansluiting met de KPN gerealiseerd waardoor u snel internet heeft.

Het chalet staat op huurgrond, de jaarlijkse bijdrage bedraagt Eur 3.095.
Het energieverbruik wordt periodiek verrekend met het park middels tussenmeters.

Ideaal om zelf te gebruiken of te verhuren!
Permanente bewoning niet toegestaan! Verhuur maximaal 6 weken achter elkaar. Betreft een chalet, een roerende zaak, u kunt hiervoor geen hypotheek afsluiten op het chalet mogelijk wel een overwaarde hypotheek op uw woning. U bent wel overdrachtsbelasting verschuldigd maar geen notariskosten.

Op het park kunt u gebruik maken van het verwarmde zwembad (in de zomer), speeltuin met speeltoestellen, volleybalveld, springkussens en trampolines Er is een naastgelegen manege, fietsenverhuur, gezellig restaurant en in 't hoogseizoen een animatieprogramma op het park. Er zijn mooie wandel-, en fietsmogelijkheden in de direct naastgelegen bossen.

Dieren heeft een heel groot aanbod winkels/voorzieningen aan het Callunaplein.
Denk aan; een grote AH, een grote Aldi, BENU apotheek, Discus dierenwinkel, afhaal maaltijden, kaasboer, bakkerij, Coop, Jumbo, HEMA, Kruidvat, Blokker, ijssalon, lunchroom, Keurslagerij, visboer, Scapino, kapper, cafetaria, cadeauwinkel, Zuivelhoeve, juwelier, bloemist, Gall & Gall, Domino's pizza, Primera, G&W winkel, een toko, restaurants en meer

Verder in de regio: Dierentuin Burgers Zoo Arnhem, Apenheul, grote Modemall Piet Zoomers Wilp, Open Lucht Museum, Museum More Gorssel, kasteel Middachten, Kasteel Cannenburg en nog veel meer in de nabije omgeving!

Voor deze bungalow is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN De Jutberg 51  LAAG-SOEREN
Brochure downloaden
De Jutberg 51 - LAAG-SOEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 160.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1980
  • Woonoppervlakte:
    56
  • Perceeloppervlakte:
    700
  • Inhoud:
    150