De Jutberg 78 148, Laag-soeren

€ 130.000,-kosten koper

Verkopers aan het woord:
‘Met pijn in ons hart verkopen we ons fantastische plekje in het bos.
We zijn destijds echt gevallen voor de prachtige locatie, midden tussen de bomen en op een paar keer struikelen van de bosrand, waar je zo de Veluwezoom opwandelt en hertjes en wilde zwijnen kunt spotten! En natuurlijk ook voor het heerlijke witte, sfeervolle houten huisje zelf. Wij komen zelf uit Amsterdam en zodra we de oprit oprijden zijn we op vakantie en gaat het leven net wat rustiger.

We hebben ons buitenhuisje met liefde ingericht, en er echt een plekje van gemaakt waar we zelf ook heen zouden willen op vakantie. Wat we vooral gaan missen is de heerlijk ruime tuin, met de eekhoorntjes en fluitende vogeltjes, wijntjes drinken op de veranda en borrelen met vrienden aan de picknicktafel. Daarnaast de omgeving natuurlijk, heerlijk lunchen bij de Priesnitz hoeve op loopafstand net buiten het park, koffie drinken op het terras bij de Posbank en lange boswandelingen maken.

Het park is superfijn en ruim opgezet, zowel voor rustzoekers (je zit ver genoeg van de faciliteiten af om er niks van te horen/merken) als voor gezinnen (een heerlijk zwembad van april - oktober, trampoline, fijne speeltuin, restaurant/snackbar - het is echt een walhalla voor jonge (klein)kinderen).
Zelf deden we een combi van eigen gebruik/verhuur, en onze gasten zijn net zo dol op het plekje als wij getuige de vele mooie recensies die we hebben mogen ontvangen de afgelopen jaren, en we hebben dan ook veel terugkerende gasten.

Waarom we het dan toch verkopen? Omdat we een buitenlanddroom hebben die we willen gaan waar maken. We hopen dat iemand anders net zo gelukkig gaat worden van ons plekje!’

Uw eigen boshuisje op een heerlijk bosrijk, rustig vakantiepark? Dit houten chalet uit 2014 is te koop! Nooit meer verplicht een vakantie boeken in de verkeerde periode waarin het net geen mooi weer is maar lekker gaan als je er zin in hebt!

Kijk op www.dejutberg.nl voor de prachtige locatie op de Veluwe in Laag Soeren en mogelijkheden voor rust, ruimte en natuurgenot. Het huisje is uniek gelegen achter op het park met aan de achterzijde het bos. Het ligt op een verscholen, rustige plek met privacy op een 5 sterren park, midden in de bossen, op kruipafstand van de Veluwe zelf. En toch maar 7 minuten auto afstand naar treinstation Dieren.

De ruimte: In augustus 2021 helemaal opnieuw ingericht met nieuwe meubels. Leuk tiny houten boshuisje met 2 slaapkamers, 1 met goede boxspring (180 x 200) 1 met een stapelbed. Eventueel de optie om een campingbedje bij te plaatsen in een van de slaapkamers. Mooie keuken, met goed fornuis, en goed uitgerust met borden, pannen, (wijn)glazen, prosecco glazen, bestek et cetera. Er is een kinderstoel aanwezig. Een klein oventje en een tosti apparaat (waar je ook boterhammen in kunt roosteren). Een nieuwe bank, stoeltje en wat spelletjes, boeken, tijdschriften et cetera

Op de kleine overdekte veranda een tafel en 2 stoeltjes, en op het trapje bij de openslaande deuren is het ook heerlijk zitten met een wijntje. Er is ook een grote picknicktafel aanwezig, een loungebank, en 2 ligstoelen. Alsmede een heerlijk houten speelhuisje voor kinderen. Er is televisie, WIFI is aanwezig via het park.

Op het perceel staat ook een houten berging. Bijbouwen is niet toegestaan. De verkoop is inclusief nagenoeg alle inventaris indien gewenst. Algemeen: bouwjaar chalet 2014, houten Finnhouse met dikke planken, cv installatie via gasflessen. Het huisje is in 2023 helemaal opnieuw geschilderd van de buitenkant deze werkzaamheden zijn uitgevoerd door een schildersbedrijf.

Het geheel maakt een verzorgde indruk en heeft een mooi vrij gelegen perceel van circa 400 m² aan de rand van het park met directe toegang tot het Nationaal park. Het chalet staat op huurgrond, de jaarlijkse bijdrage bedraagt
€ 2.785,--. Het energieverbruik wordt periodiek verrekend met het park middels tussenmeters. Er is gas aanwezig middels gasflessen.

Ideaal om zelf te gebruiken of te verhuren, of een combinatie hiervan! Het huisje wordt heel goed verhuurd via onder andere Airbnb. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Betreft een chalet, een roerende zaak, en hierdoor betaalt u geen overdrachtsbelasting en notariskosten. Een hypotheek is meestal niet mogelijk, tenzij het een overwaarde hypotheek betreft. Op het park kunt u gebruik maken van het verwarmde zwembad (april tot en met oktober), speeltuin met speeltoestellen, volleybalveld, springkussens en trampolines. Er is een naastgelegen manege, fietsenverhuur, gezellig restaurant en in het hoogseizoen is er een kleinschalig animatieprogramma op het park. Er zijn mooie wandel-, en fietsmogelijkheden in de direct naastgelegen bossen.

Dieren heeft een heel groot aanbod winkels/voorzieningen aan het Callunaplein. Denk aan: een grote AH, een grote Aldi, BENU apotheek, Discus dierenwinkel, afhaalmaaltijden, kaasboer, bakkerij, Coop, Jumbo, HEMA, Kruidvat, Blokker, ijssalon, lunchroom, Keurslagerij, visboer, Scapino, kapper, cafetaria, cadeauwinkel, Zuivelhoeve, juwelier, bloemist, Gall & Gall, Domino's pizza, Primera, G&W winkel, een toko, restaurants en meer. Verder in de regio: Dierentuin Burgers Zoo Arnhem, Apenheul, grote Modemall Piet Zoomers Wilp, Openlucht Museum, Museum More Gorssel, kasteel Middachten, Kasteel Cannenburg en nog veel meer in de nabije omgeving!

Voor deze chalet is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummers met verbindingsstreepje tussen de huisnummers achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN De Jutberg 78 148 LAAG-SOEREN
Brochure downloaden
De Jutberg 78 148 - LAAG-SOEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 130.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2014
  • Woonoppervlakte:
    35
  • Perceeloppervlakte:
    400
  • Inhoud:
    152