het Leemgoor 20 , Vorden

€ 450.000,-kosten koper

In kindvriendelijke buurt gelegen goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning met prettige tuin, voldoende bergruimte en een oprit. De woning uit 1995 is volledig geïsoleerd en beschikt over een riante leefruimte met 4 slaapkamers.

Indeling
Begane grond: entree/hal met meterkast en toilet. Doorloop naar de riante U-vormige woonkamer met open keuken. Aan de voorzijde van de woning met vrij zicht op de straat is de zithoek gesitueerd. De open keuken met nette inbouwopstelling beschikt over alle benodigde apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en losse koelkast). De gehele begane grond is voorzien van een prachtige tegelvloer met vloerverwarming. In de aangebouwde garage, te bereiken via de tuin, is een volwaardige volledig betegelde bijkeuken gerealiseerd met aansluitingen voor de wasapparatuur.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers met veel lichtinval, moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van dezelfde nette laminaatvloer.

2e verdieping: verrassend royale zolderverdieping met veel lichtinval door de dakkapel met hoge ramen. Een ideale ruimte om in gebruik te nemen als thuiswerkplek, hobbyruimte of 4e slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de opstelling voor de cv-ketel en de mechanische ventilatie.

De woning beschikt over een zonnige tuin met voldoende privacy en mooi terras. Het overgebleven gedeelte van de voormalige garage is in gebruik genomen als bergruimte, ideaal voor de fietsen. Tevens is er extra bergruimte gecreëerd door het plaatsen van een houten berging in de tuin. De oprit biedt zeker ruimte aan 2 auto's.

Vorden is een dorp in het hart van de Achterhoek met een eigentijds karakter. De dorpskern wordt omgeven door een prachtig buitengebied met kastelen, landgoederen, prachtige landerijen en natuurlandschappen. In het centrum is een ruim aanbod aan winkels. Wil je lekker shoppen dan pak je vanuit Vorden de eigen auto of de bus of trein naar de nabijgelegen Hanzestad Zutphen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN het Leemgoor 20  VORDEN
Brochure downloaden
het Leemgoor 20 - VORDEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 450.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    121
  • Perceeloppervlakte:
    275
  • Inhoud:
    430