Horststraat 8 , Wehl

€ 425.000,-kosten koper

Gelegen in het charmante dorp Nieuw-Wehl, bevindt zich deze prachtige vrijstaande woning die alle gemakken van modern wonen combineert met de rust en ruimte van een landelijke omgeving. Zo is de woning voorzien van een serre, extra badkamer op de begane grond, rondom v.v. kunststof kozijnen, zonnepanelen en een praktische houten schuur met overkapping.

Aan de zijkant van de woning ligt een ruime oprit die voldoende parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto's. Aansluitend aan de oprit bevindt zich een grote garage met nok. Deze garage biedt niet alleen ruimte voor het stallen van voertuigen, maar ook voor het opbergen van gereedschap, fietsen of het inrichten van een werkplaats. De hoogte van de nok maakt het tevens mogelijk om een extra opslagruimte te creëren, wat de garage extra veelzijdig maakt. De garage kan ook verbouwd worden tot slaapkamer, samen met de reeds aanwezige badkamer kan de woning eenvoudig levensloopbestendig gemaakt worden!

Indeling:
Begane grond: entree, hal, bergkast, kelderkast, royale woonkamer met schouw v.v. houtkachel, houten vloer en een lichte serre met een light tube en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is speels ingedeeld en bestaat uit een schiereiland met een hoge kastenwand. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: combioven, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap en een koelkast. Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de bijkeuken. Deze praktische ruimte is voorzien van een wasbak, aansluitingen voor het witgoed en een kastenwand. De bijkeuken geeft tevens toegang tot een badkamer met douchecabine en wastafel met wastafelmeubel, separaat toilet en de garage. De garage is verwarmd, heeft een geïsoleerd dak. Hier bevindt zich tevens de cv-ketel en een grondwaterpomp.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers voorzien van inbouwkasten, badkamer met toilet (sanibroyeur). De ouderslaapkamer heeft tevens een deur met toegang tot het balkon.

Zolder: Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar welke is v.v. een ramen in de zijgevels.

Tuin: De tuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken, de garage of door de openslaande deuren in de serre. Door de ligging op het zuidwesten is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. Zit u liever in de schaduw dan is de overkapping een uitkomst! Samen met de schuur is deze recent geplaatst. Het dak van de schuur is voorzien van 6 zonnepanelen.

Bijzonderheden:
- Energielabel C, geldig tot 06-07-2030;
- Dak-, muur-, en vloerisolatie;
- De serre, bijkeuken, badkamer en toilet (bg) zijn v.v. vloerverwarming;
- Rondom v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Woonkamer v.v. airconditioning (koelen en verwarmen, bouwjaar 2022);
- Diverse rolluiken.

Omgeving:
Nieuw Wehl is een klein dorp in de gemeente Doetinchem, gelegen in de provincie Gelderland, Nederland. Het dorp ligt in een landelijk gebied en wordt gekenmerkt door zijn rustige en gemoedelijke sfeer. Met een bevolking van ongeveer 1.500 inwoners biedt Nieuw Wehl een hechte gemeenschap waarin veel activiteiten plaatsvinden, vooral rondom de dorpskerk en het lokale verenigingsleven. Het landschap rondom Nieuw Wehl bestaat uit agrarische velden, weilanden en bossen, wat het een aantrekkelijke plek maakt voor wandelaars en natuurliefhebbers. De omgeving is ideaal voor fietstochten, waarbij men kan genieten van het typische Achterhoekse coulisselandschap. Voor de basisvoorzieningen, zoals scholen en winkels, kunt u in Wehl terecht, op ongeveer 12 minuten fietsen.

In het kader van eventuele vervolginteresse wijzen wij u op onderstaande voor deze woning van toepassing zijnde toevoegingen op de standaard NVM koopovereenkomst:
- Ouderdomsclausule (beperking aansprakelijkheid verkoper).
- Asbestclausule (bouwjaar woning voor algeheel asbestverbod van 2005).
- Documentatie bij beroep op een eventueel opgenomen financieringsvoorbehoud.
- Toelichting meetinstructie, aanvulling notariskeuze.
Een nadere uitleg over mogelijke clausules/ toevoegingen treft u aan achterin de verkoopbrochure, te downloaden op de website van de woning.

Voor dit woonhuis is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL Horststraat 8  WEHL
Brochure downloaden
Horststraat 8 - WEHL
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1966
  • Woonoppervlakte:
    134
  • Perceeloppervlakte:
    563
  • Inhoud:
    635